Overzicht van het onderwerp

 • Carrièrestart richt zich op het verbeteren van de overgang van studeren naar werken. Dit doen zij door studenten meer inzicht te geven in zichzelf en de arbeidsmarkt. Daarbij geven ze studenten handvatten om bewust met hun carrière aan de slag te gaan en zelf richting te geven aan het professionele leven dat voor hen ligt.
   
  Deze missie ondersteunen wij als Atrivision graag! Als specialist in leren en ontwikkelen hebben wij een grote verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jonge mensen. Wij vinden dat zij volop de ruimte moeten krijgen om te ontdekken en te groeien. Daarin moeten wij een voorbeeld zijn voor alle organisaties die een beroep doen op onze expertise.
   
  Naast dat wij als bedrijf deelnemen aan de online academy van Carrièrestart en een aantal van onze professionals zich hebben aangesloten bij de Vrienden van Carrièrestart, zijn we het “leerconcept Carrièrestart” binnen onze organisatie aan het implementeren. Dit laatste zorgt ervoor dat jongeren al tijdens hun studie relevante werkervaring kunnen opdoen. Ze worden begeleid door ervaren professionals en draaien volwaardig mee. Het eeuwenoude principe van leermeester en gezel zie je hier heel goed in terug.
   
  De samenwerking met Carrièrestart geeft ons veel energie en draagt bij aan de ontwikkeling die we als bedrijf willen maken. Wij raden dan ook ieder bedrijf aan om partner te worden van Carrièrestart.