Overzicht van het onderwerp

 • Een goed begin van de lente, zo doe je dat!

  Persoonlijke groei

  Een goed begin van de lente

  Hoewel velen van ons genoten hebben van de sneeuw- en ijspret begin dit jaar, zijn velen ook blij met de start van de lente. Vandaag, 20 maart, begint het voorjaar. Een nieuwe seizoen is aangebroken. De lente symboliseert een frisse start, een nieuw begin. En daarom besteden we vandaag aandacht aan hoe jij deze lente goed kan beginnen. 

  Start met verandering 

  Terwijl de natuur langzaam mee verandert met het voorjaarsweer, kan jij ook een verandering doormaken. Begin daarom eens met een kritische blik op wat je dit seizoen gaat doen en wat er op de planning staat. Wat heeft prioriteit? En wat heeft minder prioriteit? Dit kan natuurlijk op carrière-, studie- en privé vlak. Kleine taken en doelen stapelen zich vaak op en zeker na het zware winterseizoen kan het voelen alsof je ontzettend veel te doen staat de komende periode. Kijk daarom eens kritisch naar jouw doelen op het gebied van studie, privé en carrière. 

  Wanneer je jouw doelen voor de komende periode op orde hebt, zie je overzichtelijk waar er nog ruimte is voor extra ontwikkeling. Zoals de natuur zich ontwikkeld in deze maanden, kan jij dat natuurlijk ook!
  We hebben het natuurlijk al vaker gezegd, maar we zeggen het gewoon nog een keer! Persoonlijke ontwikkeling is ontzettend belangrijk in de weg naar jouw droombaan. Begin daarom tijdens het studeren al met jezelf, naast jouw studie, persoonlijk te ontwikkelen. 

  Dit kan natuurlijk precies zoals jij dat wilt. Leer een nieuwe taal, leer een nieuw instrument bespelen, leer hoe het bedrijfsleven werkt door op zoek te gaan naar een stage of bijbaan. En om jou daar al een beetje mee op weg te helpen, hebben wij gratis cursussen voor jou ontwikkeld. Zodat je vandaag nog aan de slag kan met een nieuw begin, in dit nieuwe seizoen!

  Hoe begin jij de lente?