Overzicht van het onderwerp

 • WORD PARTNER VAN CARRIÈRESTART

  Help studenten en starters bij hun eerste stap op de arbeidsmarkt!

  Verschillende soorten bedrijven, verschillende vacatures, verschillende banen: de overgang van leren naar werken blijkt voor veel studenten nogal een omschakeling. Opeens komt er van alles op hen af. Dingen waarop zij onvoldoende zijn voorbereid tijdens hun opleiding. Jarenlang zaten ze vast in klassen, systemen, regels en onderwijsmethoden. En opeens moeten ze het zelf uitzoeken. Succes daarmee. Want hoe weten zij wat ze leuk vinden? Welke bedrijven er zijn en waar ze op hun plek zijn? Weten zij veel!? De twijfel is niet raar.

 • DE START VAN CARRIÈRES

  Onze missie: Studenten en starters een goede aansluiting laten vinden op de arbeidsmarkt.
  Aan vakkennis ontbreekt het studenten en starters niet. Het probleem is de boel daaromheen. En dat is waarmee Carrièrestart helpt. De start van carrières.

  Carrièrestart legt de focus op het creëren van zelfbewustzijn bij studenten en starters. We laten ze meer kennis opdoen over hun eigen kwaliteiten en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Dit doen we bijvoorbeeld met een persoonlijkheidstest, coaching, via onze Online Academy en met behulp van partner zoals jullie!

  • DE DOORSLAGGEVENDE FACTOR

   Een belangrijke rol voor werkgevers

   Als werkgever kunt u een belangrijke rol spelen in het leven van veel jonge mensen. Door hen te helpen met een betere aansluiting op de arbeidsmarkt, helpt u ook uw eigen bedrijf. Aan meer gemotiveerde mensen bijvoorbeeld. Meer benutte vaardigheden. En juist minder job hopping en burn-outs.

   Carrièrestart ondersteunt bedrijven hierbij. Onder andere met netwerk-evenementen, trainingen, bedrijfsbezoeken, persoonlijke begeleiding en een handig vacatureplatform.

   Word onze partner!

   Dan maakt u een betere match met uw werknemers van de toekomst én werkt u intussen mee aan de oplossing voor een maatschappelijk probleem van jaarlijks 16 miljard euro.

   Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Vul dan het onderstaande formulier in. We gaan graag met u in gesprek!