Overzicht van het onderwerp

 • Maxime Severing

  Hoi! Ik ben Maxime Severing, 23 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik heb in Utrecht gestudeerd, Communicatiemanagement om precies te zijn! Na de afstudeerrichting International Commercial Communication gevolgd te hebben ben ik in 2019 afgestudeerd. Een jaartje later dan verwacht, maar dat is wat een afstudeerstage in Kaapstad met je doet ;). Het onderwerp van mijn scriptie was ‘Retargeting in the Fashion Industry’.

  Sinds oktober 2019 werk ik bij DisGover en ben ik verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie. Schrijf je je scriptie over mode en denk je hierin te gaan werken, kom je in overheidsland terecht. Geen dag spijt van gehad! Op een werkdag ben ik met 100 verschillende dingen bezig, van de SEO/SEA optimaliseren tot het opnemen en editen van YouTube video’s.

  Een feitje over mezelf? Ik speelde vroeger in een orkest (bugel) maar ik stopte omdat het blijkbaar niet cool was. Verder speel ik piano, drumde ik tijdens mijn middelbareschooltijd en ben ik pas gestart met gitaarles.  LinkedIn profiel van Maxime

  m