Overzicht van het onderwerp

 • Missie & Visie

  Een droombaan als starter

  Het gat naar de arbeidsmarkt verkleinen voor studenten. Dat is onze missie. Jongeren worden steeds vaker gezien als risicogroep en ervaren vaak burn-out symptomen. 22% van de starters ziet hun toekomst zelfs somber in.  Een probleem dat uit de hand lijkt te lopen. Steeds meer studenten stromen de arbeidsmarkt op zonder te weten op de baan die ze uitkiezen daadwerkelijk bij ze past. Zonder te weten of dit jouw droombaan is.

  Studenten en starters goed van start laten gaan op de arbeidsmarkt staat dus centraal. Carrièrestart is ervan overtuigd dat dit het beste lukt wanneer studenten bewust zijn van hun eigen kwaliteiten en vaardigheden, kennis hebben van de arbeidsmarkt én al tijdens de studieperiode werkervaring hebben opgedaan.

  In de overtuiging en visie van Carrièrestart zijn deze elementen van belang:

  - Jongeren laten bloeien
  - Jongeren helpen met de overgang naar het werkende leven
  - Bedrijven assisteren in het vinden van toekomstig talent

  Het bereiken van de missie en het nastreven van onze visie doen we op een unieke manier. In een wereld waar studenten overspoeld worden met recruitmentbureas en vacaturesites, trainingsbureaus en organisaties die zich focussen op persoonlijke ontwikkeling, brengt Carrièrestart dit samen in één platform. Op de online Academy van Carrièrestart bieden wij het totaalpakket. De student kan hier werken aan persoonlijke ontwikkeling, arbeidsmarktoriëntatie en een stap maken richting werkervaring. De combinatie van deze drie aspecten moet leiden tot de droombaan voor elke student!

  Bovendien schenkt Carrièrestart ook aandacht aan de minder bevoorrechten in zowel Nederland als in andere landen. Wij zijn ons bewust van het geluk en de kansen die je als jongere in Nederland krijgt. De vanzelfsprekendheid van studeren en jezelf ontwikkelen is namelijk niet voor iedereen op de wereld zo vanzelfsprekend. Daarom gaat een deel van onze inkomsten naar goede doelen die zich inzetten voor het meer toegankelijk maken van onderwijs en leren, waar dan ook ter wereld. Op deze manier dragen wij een steentje bij!


  missie & visie Carrièrestart