Overzicht van het onderwerp

 • Liesanne Uunk - Online Marketeer

  Vorige maand spraken we Ivo Martens over zijn functie als Digital Marketeer bij Carrièrestart. Vandaag spreken we Liesanne Uunk. Online Marketeer voor het platform Vrienden van Carrièrestart. Liesanne vertelt ons alles over Vrienden van Carrièrestart en haar functie als werkstudent. 

  Q: Liesanne, vertel eens wat over jezelf en wat je doet bij Carrièrestart
  A: Hoi! Mijn naam is Liesanne, ik ben 22 jaar oud en kom uit het gezellige Enschede. Ik woon op dit moment alweer 4 jaar in Utrecht voor mijn studie TMO Fashion management en heb het in Utrecht heel erg naar mijn zin. Lekker in het midden van het land en binnen no-time overal kunnen zijn is erg fijn. 

  Sinds Juli werk ik bij Carrièrestart, waar ik via via terecht ben gekomen. Ik werk hier aan het platform vrienden van carrièrestart. Ik recruit young professionals, edit video’s en help met het beheer van de Instagram. Heel gevarieerd en super leerzaam. 

  Ondanks de corona crisis hebben we toch contact met collega’s en beginnen we de week altijd met een meeting met het hele tea,. Dit zorgt ervoor dat je toch contact houdt met iedereen en dat dat er een leuke sfeer heerst. 

  Q: Kan je ons wat vertellen over de Vrienden van Carrièrestart? 
  A: Binnen carrièrestart ben ik verantwoordelijk voor het platform de Vrienden van Carrièrestart. Studenten en starters hebben aangegeven de gesprekken met professionals over carrière-gerelateerde onderwerpen waardevol te vinden. Daarom is sinds kort het platform 'Vrienden van Carrièrestart' opgericht. Dit platform is bedoeld om studenten en starters met young professionals in contact te brengen voor vragen, advies en het opbouwen van een netwerk. Ook wordt er op social media elke week een filmpje geplaatst met leuke informatie voor de studenten. De studenten hebben ook de mogelijkheid hier zelf vragen in te sturen. Erg interactief en informatief dus. 

  Q: Hoe bevalt het leven van een ‘werkstudent’? 
  A:Voor mij is werken bij Carrièrestart de ideale combinatie tussen school, werken en een (nu iets minder door corona) sociaal leven. Carrièrestart geeft je de mogelijkheid werkervaring voor de toekomst op te doen tijdens je studie. Dat is echt een unieke ervaring. Ik leer ontzettend veel en kan mezelf blijven ontwikkelingen binnen het bedrijf.

  Q: Heb je nog een laatste bericht voor onze lezers?
  A: Zoek een baan die bij je past en niet omdat het goed staat op je CV. Het lijkt in het begin geen probleem om iets te doen wat je niet leuk vindt, maar op een gegeven moment ga je jezelf toch echt tegen komen. Wees daarom eerlijk naar jezelf en zoek iets waar jij echt plezier van hebt. Wees ook niet bang als je nog niet precies weet wat je wilt, gun jezelf de tijd om hierachter te komen en dan heb je op een gegeven moment een super leuke werkplek. Succes en geniet tot die tijd nog lekker van je studententijd! 

  Heb jij vragen voor Liesanne? Stuur haar een email.
  Wil jij ook werken bij Carrièrestart? Kijk hier voor onze vacatures of stuur een mail.